Baardtransplantatie kosten

De prijs van een baardtransplantatie.

Wat zijn de kosten van een baardtransplantatie?

De kosten van een baardtransplantatie zijn afhankelijk van jouw huidige situatie en beoogd doel. Heb je helemaal geen baard en wil je een volle baard? Dat is natuurlijk duurder dan wanneer je al wat baardgroei hebt. Tijdens een gratis consult bespreken wij jouw wensen en hoeveel grafts (donorharen) je nodig hebt om jouw gewenste resultaat te behalen. Grafts staan voor het aantal haren dat verplaatst wordt vanuit het donorgebied naar de baardstreek. Hoe meer grafts, hoe duurder de prijs van een baardtransplantatie wordt.

Prijslijst

Nederland

Aantal grafts (implantaten) Prijs
< 600 grafts € 2.950
600-1200 grafts € 3.750
1200-2000 grafts € 4.250
2000-2600 grafts € 4.950
2600 - 3000 grafts € 5.450

Turkije

Aantal grafts (implantaten) Prijs
< 600 grafts € 2.350
600-1200 grafts € 2.650
1200-2000 grafts € 2.850
2000-2600 grafts € 3.250
2600 - 3000 grafts € 3.750

Baardtransplantatie

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een baardtransplantatie bij kliniek VOLLE BAARD?

Een baardtransplantatie in onze kliniek kost tussen de € 2.350 en € 4.950.

Hoe wordt de prijs bepaald?

De prijst van een baardtransplantatie wordt gebaseerd op het aantal grafts dat benodigd is om jouw gewenste resultaat te behalen.

Is een baardtransplantatie duurder dan een haartransplantatie?

Ja, een baardtransplantatie is iets duurder dan een haartransplantatie. Dit komt omdat een baardtransplantatie meer tijd in beslag neemt. Alle haartjes moeten zorgvuldig worden geïmplanteerd om de hoogste dichtheid te bereiken en om te zorgen dat alle haartjes in dezelfde richting groeien.

Komen er nog BTW-kosten bij?

Nee, als medisch kliniek zijn wij vrijgesteld van BTW. Je betaalt dus geen BTW over je behandeling.

Wordt een baardtransplantatie vergoed?

In de meeste gevallen worden baardtransplantaties gezien als cosmetische ingreep, waardoor de behandeling niet wordt vergoed door de zorgverzekering. In bijzondere gevallen, zoals bij brandwonden of ongevallen, maak je mogelijk aanspraak op een (gedeeltelijke) vergoeding. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekering.

Kan ik de kosten aftrekken van de inkomstenbelasting?

In de meeste gevallen is dit niet mogelijk. In bijzondere gevallen, zoals bij brandwonden of ongevallen, maak je aanspraak om de kosten af te trekken als er een medische noodzaak is voor de behandeling. Neem hiervoor contact op met een belastingconsulent.

Is de prijs hetzelfde voor elk type haar?

De prijs is voor alle haartypes hetzelfde, maar bij kroeshaar brengen we mogelijk een toeslag in rekening. Een baardtransplantatie met kroeshaar duurt langer en is intensiever.

Zijn er annuleringskosten?

Kan je op de dag van de behandeling niet aanwezig zijn of ben je bijvoorbeeld ziek? Geef dit dan ruim van te voren aan. Anders kunnen er annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Kan de behandeling goedkoper?

Ja, het is bij ons ook mogelijk om de baardtransplantatie in Turkije uit te laten voeren. De kwaliteit van de behandeling blijft hetzelfde, maar de behandelprijs is goedkoper. Lees meer over een baardtransplantatie in Turkije.

AFSPRAAK MAKEN
  • De beste specialisten voor jouw behandeling. 15+ jaar ervaring & ISHRS-gecertificeerd.
  • Wij maken gebruik van de nieuwste technologie (FUE). Pijnloos en littekenvrij.
  • Na de behandeling ben je nog niet van ons af. Wij bieden gratis uitgebreide nazorg.