Baardtransplantatie Turkije

Een baardtransplantatie in Turkije (Istanbul).

Baardtransplantatie in Turkije

Bij kliniek VOLLE BAARD heb je de mogelijkheid om de baardtransplantatie naast in Nederland ook in Turkije (Istanbul) uit te laten voeren. Vaak wordt er gedacht dat operaties in het buitenland niet van dezelfde kwaliteit zijn als in Nederland. Wij kunnen je geruststellen dat de kwaliteit van de baardtransplantatie die we in Turkije uitvoeren gelijk is aan de kwaliteit van onze kliniek in Nederland. Klinieken in Turkije moeten voldoen aan zeer strenge voorwaarden die worden opgesteld vanuit de overheid op het gebied van volksgezondheid en hygiene.

Bij kliniek VOLLE BAARD kies je voor de beste specialisten. Of je nu kiest voor een behandeling in Turkije of Nederland. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van baardtransplantaties en onze specialisten zijn ISHRS-gecertificeerd.

Wat zijn de kosten in Turkije?

De kosten zijn ook in Turkije afhankelijk van het aantal grafts dat benodigd is om tot jouw gewenste resultaat te komen. Zie hieronder onze prijslijst:

Aantal grafts (implantaten) Prijs
< 600 grafts € 2.350
600-1200 grafts € 2.650
1200-2000 grafts € 2.850
2000-2600 grafts € 3.250
2600 - 3000 grafts € 3.750

Voordelen van een baardtransplantatie in Turkije

✪ Goedkoper

Het belangrijkste voordeel is dat we een baardtransplantatie goedkoper kunnen aanbieden in Turkije. De belangrijkste reden waarom we baardtransplantaties goedkoper kunnen aanbieden in Turkije is omdat onze bedrijfskosten daar een stuk lager liggen. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor het personeel en overheadkosten.

✪ Prijs inc. vlucht en verblijf

De baardtransplantatie in Turkije is niet alleen goedkoper, maar de kosten zijn ook nog eens inclusief vlucht- en verblijfskosten. Je verblijft 3 nachten in een 5-sterren hotel en kan ook nog eens genieten van de prachtige stad Istanbul. Vind je 3 nachten Istanbul te weinig? Maak er dan gelijk een (korte) vakantie van en ga er heerlijk een aantal dagen tussenuit. Neem ook gerust iemand mee tijdens je verblijf in Turkije.

✪ Kwaliteit

De kwaliteit van de baardtransplantatie is gelijk aan de behandeling in Nederland. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over mogelijke complicaties die in Nederland niet zouden kunnen gebeuren.

✪ Consult en nazorg in Nederland

Uiteraard hoef je voor een vrijblijvend consult niet helemaal naar Turkije te gaan, maar ook niet voor de nazorg. Wij verzorgen gratis de nazorg in onze kliniek in Nederland. Alleen de daadwerkelijke operatie wordt dus uitgevoerd in Turkije.

✪ Nederlandse begeleiding

Natuurlijk begrijpen wij dat het spannend is om een operatie in het buitenland uit te laten voeren. Daarom zorgen wij voor Nederlandstalige begeleiding tijdens je verblijf in Turkije. Zo kunnen er geen eventuele misverstanden ontstaan.

Baardtransplantatie

Hoe zit het met corona (covid-19) en een reis naar Turkije?

Momenteel leven we in een onzekere tijd vanwege de corona-crisis. Hierdoor zijn er veel onduidelijkheden wanneer je wel en niet naar het buitenland mag vliegen. Ook wil je natuurlijk niet vast komen te zitten in Turkije. Wij plannen alleen een reis als wij zeker weten dat het veilig en toegestaan is om heen en weer te reizen tussen Nederland en Turkije. Indien dit niet mogelijk is, kan de behandeling alsnog plaatsvinden in Nederland.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een baardtransplantatie in Turkije? Plan dan een vrijblijvend consult in!

AFSPRAAK MAKEN
  • De beste specialisten voor jouw behandeling. 15+ jaar ervaring & ISHRS-gecertificeerd.
  • Wij maken gebruik van de nieuwste technologie (FUE). Pijnloos en littekenvrij.
  • Na de behandeling ben je nog niet van ons af. Wij bieden gratis uitgebreide nazorg.